Beautysalon Nijmegen

Bij mijn pedicure- enBeautysalon Nijmegen beautysalon in Nijmegen kunt u terecht voor een diversiteit van behandelingen. Schoonheid in combinatie met pure ontspanning staat hierbij centraal. Ik draag er de grootste zorg voor dat u zich op uw gemak voelt in mijn salon. Ontdek het nu zelf en maak een afspraak!

Hoogwaardige producten

In mijn beautysalon te Nijmegen maak ik enkel gebruik van hoogwaardige producten die ik zelf zorgvuldig heb uitgekozen. Met name bij schoonheidsbehandelingen is het belangrijk dat een product wordt gebruikt dat past bij uw huidtype. Zo zult u optimaal profiteren van de effecten van de behandeling. Ik kijk dan ook goed naar wat uw huid nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld last van een erg droge huid? Dan zullen mijn producten ervoor zorgen dat de vochtbalans van de huid weer herstelt.

Een uitgebreide gezichtsbehandeling

In mijn beautysalon in Nijmegen kunt u terecht voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. U wordt compleet in de watten gelegd met een diepte reiniging, een peeling, masker en gezichtsmassage. Deze behandeling duurt zo’n 60 minuten en u zult na afloop ervaren dat u compleet ontspannen bent. U kunt ook kiezen voor een speciale chocobehandeling. Zoals u wellicht weet heeft chocolade een anti-depressieve werking en dit effect is ook te merken na afloop van de behandeling. U zult zich als herboren voelen! Gun uzelf ook die weldaad voor lichaam en geest en kom eens bij mij langs. Ik sta met veel enthousiasme voor u klaar.

Wilt u meer informatie over mijn beautysalon in Nijmegen? U kunt mij altijd even bellen, mijn nummer is 06 29167405. Ik sta u graag te woord.