Gediplomeerd pedicure

Uw voeten regelmatig latenGediplomeerd pedicure verzorgen is erg belangrijk. Een pedicure is dan ook niet alleen bedoeld om klachten te verhelpen, maar ook om ze te voorkomen. Kiest u voor een behandeling van gediplomeerd pedicure Marijke Tel, dan krijgen uw huid en voeten de behandeling die zij verdienen.

Voetverzorging is noodzakelijk

Onze voeten hebben dagelijks een hoop te verduren. Niet alleen zetten we in ons leven talloze stappen, ook dragen we regelmatig andere schoenen. Het is dus logisch dat onze voeten ook de nodige aandacht verdienen. Kies daarom voor een gediplomeerd pedicure die uw voeten helemaal in de watten legt en eventuele klachten helpt verminderen. Marijke Tel helpt u graag verder en kan u tevens voorzien van advies op maat. Veel klachten kunnen namelijk voorkomen worden met kleine aanpassingen. Na afloop van uw behandeling kunt u er nog voor kiezen om uw teennagels te laten lakken. Marijke Tel is namelijk niet alleen een gediplomeerd pedicure, maar ook schoonheidsspecialiste. Bekijk al haar behandelingen op de website.

Provoet

Als gediplomeerd pedicure ben ik natuurlijk ook aangesloten bij brancheorganisatie Provoet. Dankzij deze organisatie kan de kwaliteit en professionalisering van het beroep pedicure continu worden verbeterd. Alle aangesloten pedicures, waaronder die van mij, staan voor kwaliteit en hygiëne. Komt u bij mij langs voor een behandeling, dan kunt u dus rekenenen op een zorgvuldige en professionele werkwijze.

Wilt u graag likdoorn of eelt laten verwijderen? Of kampt u met mycosenagels? Maak dan direct een afspraak bij mijn pedicure in Nijmegen. U kunt mij bellen: 06 29167405 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Ik neem dan spoedig contact met u op.