Gezichtsbehandeling Nijmegen

U bent op zoek naarGezichtsbehandeling Nijmegen een professionele schoonheidssalon die gezichtsbehandelingen aanbiedt? Breng dan een bezoek aan Nijmegen, waar ik dagelijks voor u klaar sta. Op mijn website vindt u meer informatie over mijn praktijk. U kunt ook altijd even contact opnemen, ik sta u graag te woord.

Schoonheid en ontspanning gaan hand in hand

Mijn naam is Marijke Tel, gediplomeerd pedicure en schoonheidsspecialiste. Ik heb een grote passie voor schoonheid en ontspanning en vindt het dan ook belangrijk dat u de behandeling op prettige wijze kunt ondergaan. Dankzij mijn diverse specialisaties is er altijd een passende behandeling te vinden, of u nu een gezichtsbehandeling wenst of een pedicure. Ik ga professioneel te werk, maar in mijn praktijk hangt altijd een gezellige en informele sfeer. U zult zich al snel op uw gemak voelen. Zie ik u binnenkort in Nijmegen voor een ontspannende gezichtsbehandeling?

De gezichtsbehandeling van mijn salon in Nijmegen is erg uitgebreid. U wordt 60 minuten lang compleet in de watten gelegd en zult zich na afloop compleet ontspannen voelen. Daarnaast zal uw huid zich zichtbaar verbeteren dankzij de dieptereiniging en het masker dat ik aanbreng. Ik gebruik natuurlijk uitsluitend hoogwaardige producten die aansluiten op uw huidtype. Zo zult u optimaal profiteren van de behandeling en direct merken dat uw huid gladder en steviger aanvoelt.

Maak een afspraak

Mocht u vragen hebben over de gezichtsbehandeling in Nijmegen, of één van mijn andere behandelingen? Neem dan gerust contact op. Mijn telefoonnummer is 06 29167405. U kunt dan natuurlijk ook direct een afspraak bij mij maken.