Pedicure Nijmegen

Bent u op zoek naarPedicure Nijmegen een professionele pedicure in Nijmegen? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Mijn naam is Marijke Tel, ik ben een gediplomeerd pedicure waar u terecht kunt voor complete voetverzorging. Graag vertel ik u meer over mijn behandelingen, lees dus zeker even verder of maak direct een afspraak!

Complete voetverzorging

Bij mijn pedicure in Nijmegen kunt u terecht voor zowel complete als losse behandelingen. De complete behandeling is voor iedereen een aanrader. Veel mensen vergeten namelijk om hun voeten goed te verzorgen, en dat terwijl ze dagelijks veel te verduren hebben. Met de complete behandeling krijgen uw voeten de verzorging die zij verdienen. Zo bestaat de behandeling uit het verzorgen van de nagels, het verwijderen van likdoorns, het verwijderen van eelt en een heerlijk voetenbad. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een losse behandeling wanneer u met een specifieke klacht zit. Neem gerust contact met mij op om dit te bespreken, ik kan u hierbij adviseren.

Ook voor schoonheidsbehandelingen

Niet alleen kunt u bij mij in Nijmegen terecht voor een pedicurebehandeling. Ik ben namelijk ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste. U kunt bij mij dus ook terecht voor een reinigende gezichtsbehandeling, het epileren en/of verven van de wenkbrauwen en harsbehandelingen.

Wilt u ook genieten van een schoonheidsbehandeling of wilt u een afspraak maken bij mijn pedicure in Nijmegen? U kunt telefonisch of online reserveren bij mijn praktijk. Mijn telefoonnummer is 06 29167405. Ik sta u graag te woord en kan eventueel meer vertellen over mijn behandelingen zodat u een goede indruk krijgt van mijn werkwijze.