Schoonheidssalon Nijmegen

U bent op zoekSchoonheidssalon Nijmegen naar een schoonheidssalon in Nijmegen en zodoende bent u terecht gekomen op mijn website. Ik ben Marijke Tel, gediplomeerd pedicure en schoonheidsspecialist. Ik sta voor u klaar in mijn salon en zorg ervoor dat u de behandeling op een ontspannen manier kunt ondergaan.

Dankzij mijn kennis en ervaring ben ik in staat om allerlei schoonheidsbehandelingen aan te bieden. Wat uw wensen ook zijn, u vindt ongetwijfeld een passende behandeling. Zo kunt u bij mij terecht voor het verven en/of epileren van wenkbrauwen, harsbehandelingen, een complete gezichtsbehandeling en diverse losse behandelingen. Wat uw wensen ook zijn, u bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon te Nijmegen, waar u op professionele wijze wordt geholpen.

Professionele verzorgingsproducten

In mijn schoonheidssalon te Nijmegen maak ik bij iedere behandeling gebruik van professionele producten met hoogwaardige ingrediënten. Mijn voorkeur gaat uit naar DIMANCHE-producten. Dit merk richt zich op de verzorging van probleemhuid. Heeft u bijvoorbeeld last van een erg droge huid? Dan kunnen deze fijne producten de vochtbalans van de huid helpen herstellen. Het voelt lekker fris aan en plakt niet aan de huid. Indien het product u bevalt, kunt u deze natuurlijk ook direct in mijn salon aanschaffen. Ik adviseer u graag over een product dat past bij uw huidtype, zodat u optimaal zult profiteren van de producten.

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken in mijn salon? Bel mij dan op 06 29167405 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Ik zal dan spoedig contact met u opnemen.