Schoonheidsspecialiste Nijmegen

Welkom op mijnSchoonheidsspecialiste Nijmegen website! Mijn naam is Marijke Tel, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een eigen salon in Nijmegen. U kunt bij mij terecht voor een diversiteit van behandelingen, waaronder een gezichtsbehandeling of het verven van uw wenkbrauwen. Neem gerust een kijkje op mijn website, waar u tevens de prijslijst kunt vinden.

Kwaliteit staat centraal

Ik draag er de grootste zorg voor dat u mijn behandelingen op ontspannen wijze kunt ondergaan. Uiteraard kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit. Niet alleen gebruik ik professionele verzorgingsproduct

en, ik heb ook de nodige kennis en ervaring om allerlei schoonheidsbehandelingen uit te voeren. Ik let hierbij natuurlijk ook op uw huidtype en pas de behandeling hierop aan.

Ontdek de ontspannende werking van chocolade

Wat denkt u bijvoorbeeld van een reinigende chocobehandeling? Dit is een gezichtsbehandeling waarbij de ontspannende werking van chocolade optimaal wordt benut. Want, zoals u wellicht wel weet, bevat chocolade diverse stoffen die de productie van endorfine in ons lichaam bevorderen. Deze hormonen hebben een positieve invloed op onze gemoedstoestand. Dit zult u ook tijdens en na de chocobehandeling merken, de behandeling is een absolute weldaad voor zowel lichaam als geest. U kunt daarnaast natuurlijk ook kiezen voor een complete gezichtsbehandeling met andere professionele producten. Er is altijd wel een passende behandeling te vinden.

Heeft u een behandeling gezien op mijn website en wilt u graag een afspraak maken? Dat kan door mij te bellen op 06 29167405, of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier. Ik ben u graag van dienst als schoonheidsspecialiste in Nijmegen.